Forum Cluj

Discutii generale, noutati, imagini, filmari, anunturi, evenimente
Acum este Vin Sep 10, 2010 3:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Clubul preferat
Obsession 8%  8%  [ 1 ]
After 8 41%  41%  [ 5 ]
Seven 0%  0%  [ 0 ]
Diesel 0%  0%  [ 0 ]
Zink 0%  0%  [ 0 ]
Avenue 8%  8%  [ 1 ]
Euphoria 8%  8%  [ 1 ]
kharma 0%  0%  [ 0 ]
Autograf 8%  8%  [ 1 ]
Altele 25%  25%  [ 3 ]
Voturi totale : 12
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cluburi
MesajScris: Mar Sep 16, 2008 5:11 pm 
Neconectat

Pai Obsession am spus ca este singurul ok. Ce zici de beciurile infecte, unde pute a mucegai si a buda, unde vomita toti pe sub mese si unde vine ospatarul cu ligheanul sa iti golesti singur scrumiera in el? Aici este bai-ul la cluburie clujene.

Sus

MesajScris: Mar Sep 16, 2008 7:56 pm 
Neconectat

e un bar foarte infect si mai are si intrare, se cheama Jenis sau ceva de genul

Sus

MesajScris: Lun Feb 09, 2009 4:25 pm 
Neconectat

Decat Obsesion, after8 sau bamboo mai bine imi golesc scrumiera in cap.

Sus

MesajScris: Mar Feb 10, 2009 10:44 am 
Neconectat

after8 ar fi ok daca s-ar limita intrarea, lasa prea multi inauntru si nu te poti misca de cei din jur, in rest de cate ori am fost muzica a fost buna si atmosfera de asemenea. Referitor la beciurile infecte, e plin de oameni pe acolo, am inteles ca unul din Top Infecti , adica Janis, a facut de curand un card de membri, mi-a aratat cineva si avea numarul 15xx, imi vine greu sa cred ca sunt peste 1500 de membri activi, oricum ei spun ca nu se va mai putea intra fara acel card. Deci o duc bine, curatenie nu fac, investitii nu fac, preturile nu sunt mici si totusi bodega e plina tot timpul...cine sa-i mai inteleaga?

Sus

MesajScris: Mie Feb 11, 2009 9:34 pm 
Neconectat

Conteaza si calitatea oamenilor dintr-un club. In Janis nu am vazut prea multi oameni de calitate. Majoritatea erau morti de beti si pareau muncitori de pe santier. Desi eram cu sotul, tot la 5 min venea cate un retardat sa se bage in seama cu mine. Nu este de mirare ca sunt scandaluri pe acolo. Macar in Obsesion nu vine sa ma deranjeze nimeni si pot dansa o seara alaturi de prietenii mei, nu de toti drogatii din Cluj.

Sus

MesajScris: Joi Iul 02, 2009 9:05 am 
Neconectat

Mie una nu-mi place inghesuiala si nici fitzele din Obssesion. Prefer sa ma duc intr-un beci mai curatel nu foarte plin unde sa am loc la masa sa beau si sa pot si dansa. Daca nu se plateste intrare e si mai ok pt ca daca nu am chef sa stau decat o juma de ora ma ridic si plec. Exemplu Basement... este un club in fata la Sora. In Obssesion am cerut un coktail si mi-a umplut paharul de gheata, a picurat votca si a stropit cu suc, dar pretul nu vreau sa mi-l amintesc. In Basement chiar pune alcool in coktail, iar preturile sun ok. Mergeam si in Avenue care e pe acelasi stil, dar nu-mi convine ca tre sa platesc la intrare si au preturi cam mari. Loc la masa in Avenue gasesti daca ajungi la ora 9... Si de dansat se danseaza dupa ora 1. In Basement au si tot felul de petreceri, eu o prefer pe aia de sambata tequila party (e tequila gratis pt fete dupa o anumita ora). Si pot merge si in timpul saptamanii nu numai in week-end. E cel mai ieftin Red-bull din Cluj ;) ... Week-end fain, eu merg la tequila party.

Sus

MesajScris: Dum Iul 19, 2009 4:08 pm 
Neconectat

nefiind din cluj, nu am avut ocazia sa merg in prea multe cluburi.
doar in after 8 si bamboo..

da, bamboo e super. arata cum arata, dar in after 8 m'am simtit mai in largul meu.
a fost mai "calda" atmosfera :)) . si nu, nu am beut nimic .

Sus

MesajScris: Joi Oct 08, 2009 2:24 pm 
Neconectat

Toate bune si frumoase atat timp cat nu e clubul de cocalari numit jANIS. Si ca sa fiu on topic se va deschide un nou club retro zilele astea, o sa revin cu precizari.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2