Forum Cluj

Discutii generale, noutati, imagini, filmari, anunturi, evenimente
Acum este Mie Sep 08, 2010 11:38 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cine merge la teatru?
MesajScris: Mar Feb 17, 2009 3:37 pm 
Neconectat

Eu nu am mai fost de ceva vreme.De obicei imi place sa merg la piesele care se tin la studioul euphorion.E undeva la subsolul teatrului national si se intra prin spate.Ultima data am fost la "Purificare"(asta de fapt e o exceptie ce nu se tine la euphorion), care mi s-a parut destul de "grea".Dupa ce am mai citit cate ceva despre piesa pe net parca am mai inteles ce am vazut.Nah, is mai greu de cap dar dupa ce am inteles-o ideea mi s-a parut super.Daca n-ati mai fost la teatru sau ati fost odata acum 10 ani cu doamna diriginta mergeti la Trainspotting(chiar daca ati vazut filmul...sau ati citit cartea:p).E pentru incepatori, poate va convinge sa mergeti mai des la teatru, pe mine m-a convins.Puteti sta linistiti pe primul rand ca se sare peste partea cu cacatul din cearceaf.Dar nu se sare peste partea in care Sick Boy(cred) merge la interviu pt o slujba.Am crezut ca ma cac pe mine de ras.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cine merge la teatru?
MesajScris: Dum Noi 01, 2009 1:10 am 
Neconectat

X-ulescu scrie:
Eu nu am mai fost de ceva vreme.De obicei imi place sa merg la piesele care se tin la studioul euphorion.E undeva la subsolul teatrului national si se intra prin spate.Ultima data am fost la "Purificare"(asta de fapt e o exceptie ce nu se tine la euphorion), care mi s-a parut destul de "grea".Dupa ce am mai citit cate ceva despre piesa pe net parca am mai inteles ce am vazut.Nah, is mai greu de cap dar dupa ce am inteles-o ideea mi s-a parut super.Daca n-ati mai fost la teatru sau ati fost odata acum 10 ani cu doamna diriginta mergeti la Trainspotting(chiar daca ati vazut filmul...sau ati citit cartea:p).E pentru incepatori, poate va convinge sa mergeti mai des la teatru, pe mine m-a convins.Puteti sta linistiti pe primul rand ca se sare peste partea cu cacatul din cearceaf.Dar nu se sare peste partea in care Sick Boy(cred) merge la interviu pt o slujba.Am crezut ca ma cac pe mine de ras.

sunt din Turda si as merge la o piesa buna de teatru. daca merg rar la teatru macar sa vad o piesa buna. recomandari vad ca nu prea sunt pe aceasta tema. ori nu mai merge lumea la teatru ori nu intra si altfel de persoane pe forum. care sa fie explicatia? am observat ca in bucuresti lumea a revenit la teatru si culmea stadioanele nu mai sunt pline. deci in cz, cred ca lucrurile vor intra pe un fagas normal cum e si firesc sa fie.
cine e interesat de acest subiect poate sa posteze aici.
si poate si ceva site-uri ajuta

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2